Cadeaubon Kopen

Koop hier je Bistro Lokaal cadeaubon!

Via www.helpdehoreca.nl kunnen waardebonnen aangeschaft worden door iedereen die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. Deze waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn. Consumenten kunnen de waardebonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen. Met “hun deuren weer openen” wordt bedoeld wanneer er weer gasten ontvangen kunnen worden. In het geval dat een ondernemer bezorgt of wanneer er afgehaald kan worden, kan de ondernemer zelf kiezen of hij de waardebonnen accepteert. Hij is hier nog niet toe verplicht.

Voorwaarden:
De cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten
Wij kunnen pas cadeaubonnen aannemen, als het weer mogelijk is om gasten te ontvangen
Het is niet mogelijk om cadeaubonnen in te wissel voor het Bistro at Home menu.

Veelgestelde vragen
https://www.helpdehoreca.nl/veelgestelde-vragen

Wat een bijzonder moment!

Op 2 juni, de dag dat we 2 jaar geleden begonnen, mogen we weer open! 

We hebben in ons kleine, knusse restaurantje niet genoeg ruimte om ons aan de regels van het RIVM en de KHN te houden. Daarom zijn we een fantastische samenwerking aan gegaan met Tweewielcentrum Voorn.

In dit grote pand kunnen we ons allemaal aan de regels en de 1,5 meter afstand houden. In samenwerking met andere lokale ondernemers doen we er alles aan om de vertrouwde sfeer te behouden.

Dus als je uit eten wilt met je partner, kan dat. Als je uit eten wilt met je gezin kan dat uiteraard ook gewoon, zelfs als je met meer dan 4 bent. Als je met een ander stel uit eten wilt is dat geen probleem. En wil je eindelijk weer met 3 vrienden/vriendinnen een hapje eten? Dan hebben wij een mooie tafel voor jullie!
Heb je een andere
samenstelling, vragen in het algemeen of wil je reserveren?

Bel even! 0348-702594.